Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ


Με την χάρη του Θεού, τις πρεσβείες του Αγίου Δημητρίου μας και τις ευχές των πατέρων της ενορίας, ολοκληρώθηκαν και για αυτή την χρονιά οι κατηχητικές ενοριακές μας Συνάξεις.

Το Σάββατο, 19 Μαΐου 2012 πραγματοποιήθηκε η λήξη της φετινής Κατηχητικής περιόδου της ενορίας Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως. Στις 10.00πμ το πρωί το προαύλιο του ναού γέμισε και πάλι από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών που μαζεύτηκαν για την όμορφη προσκυνηματική εκδρομή που πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονα στην περιοχή Αχαιρά.

Με την συνοδεία των πατέρων του ναού μας και των κατηχητριών, τα παιδιά είχαν την ευλογία μιας σύντομης περιήγησης στο όμορφο μοναστήρι. Aφού προσκύνησαν στο καθολικό της μονής ωφελήθηκαν από την μεστή ομιλία της ηγουμένης της μονής, Καλλίστης μοναχής η οποία αναφέρθηκε στην ίδρυση της μονής, στον βίο του Αγίου Παντελεήμονα και την ζωή των μοναζουσών στη Μονή. Αργότερα πέρασαν το υπόλοιπο χρόνο της εκδρομής σε ένα κατασκηνωτικό χώρο πλησίον της μονής όπου πήραν το πρόγευμα τους που είχαν ετοιμάσει με πολλή αγάπη οι κατηχήτριες και απασχολήθηκαν με ευχάριστα ομαδικά παιχνίδια.

Με την άφιξη μας στον ναό οι ιερείς έδωσαν σε όλα τα παιδιά και στους κατηχητές μια ωραία εικόνα του Χριστού ως ενθύμιο για την κατηχητική χρονιά που πέρασε.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά μας Καλό και Ευλογημένο Καλοκαίρι !

Κατηχητική Ομάδα
Ενορίας Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως 




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου