Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΣΑΪ ΤΥΡΙΝΗΣ



Το ίδρυμα «Καλός Σαμαρείτης» διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση στην αίθουσα «Βασιλικό» του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως, την εβδομάδα της Τυρινής, το απόγευμα της Τετάρτης στις 13 Μαρτίου.

Την εκδήλωση προσφώνησε η κ Νίτσα Νικολαΐδου, Γραμματέας του Σώματος Προστασίας Ορφανών Παίδων, η οποία αναφέρθηκε στην πολύτιμη προσφορά του ιδρύματος «Καλός Σαμαρείτης» στα έργα της εκκλησίας μέσα από τις ποικίλες του δραστηριότητες όπως της οικονομικής στήριξης σε άπορους φοιτητές και άλλους αδελφούς, τον ραδιοσταθμό «Αγιος Δημήτριος», την «Διακονία Αγάπης» στο Μακάρειο νοσοκομείο και στο Ογκολογικό και άλλα.

Επίκεντρο της εκδήλωσης ήταν η πνευματική ομιλία του καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών κΝίκου Νικολαίδη η οποία ήταν βασισμένη στο Ευαγγέλιο της Κρίσεως. Η εκδήλωση τελείωσε με λίγα πατερικά λόγια από τον πρωτοπρεσβύτερο Μάριο Δημοσθένους ο οποίος ευχαρίστησε για την βοήθεια, την εμπιστοσύνη και την αγάπη όλων που ταπεινά διακονούν και προσφέρουν για την αγάπη του Χριστού στα ποικίλα έργα της ενορίας βλέποντας τον πλησίον ως τον ίδιον τον Χριστό.

Καλή Σαρακοστή και Καλό Στάδιο Αρετών!